Nieuw bestuur gezocht

Mama Louise zoekt een nieuw bestuur. Na een pauze start Mama Louise weer verder met een divers team en nieuw bestuur. Neem graag contact op met Jeditah als je interesse hebt.

We zoeken (per direct):

Een divers bestuur met complementaire kennis en ervaring. Divers in leeftijd, etniciteit,

achtergrond, ervaring en netwerk.

  • Bewuste mensen met een positieve mindset, denkend vanuit samenwerking, opererend vanuit vertrouwen en pro-actieve betrokkenheid.
  • Mensen die zich verbonden voelen met de visie en waarden van Mama Louise en die graag met ons (lokaal) impact maken. En het leuk vinden om te schakelen tussen de aandacht voor dagelijkse praktijk en een langetermijnvisie.
  • Een bestuur dat bereid is om gemiddeld 1x per kwartaal grondig met ons mee te kijken in ons Lab in Amsterdam-Noord en tussentijds bereikbaar voor sporadische vragen. Verwacht qua tijdsinvestering er zo’n 2 tot 6 uur per maand mee bezig te zijn.
  • Een penningmeester met een passie voor cijfers, een voorzitter die energie laat stromen naar binnen en naar buiten toe en een secretaris die alles goed weet te stroomlijnen.
  • Verder natuurlijk fijn als er een brede ervaring, kennis en netwerk aanwezig is, denk aan: op stedelijk en landelijk niveau, ondernemende, juridische en financiële expertise en fondsen, in het onderwijs en educatie, culturele/ maatschappelijke sector, social design en stedelijke ontwikkeling van onderaf.

We bieden (per direct):

  • Betrokkenheid bij onze visie, ontwikkeling van idee tot initiatief en onze niet te stoppen aanstekelijke en speelse manier van werken, waarin we onze grotere ambities waarmaken door klein te beginnen.
  • We kunnen geen vergoeding bieden, maar organiseren af en toe iets leuks voor/met het bestuur en zorgen dat onze vergaderingen nooit suf en stroperig zijn – maar iets wordt om naar uit te kijken.
  • Wij regelen lekker eten, gezelligheid en dat de stukken op tijd zijn opgestuurd.
  • Een vergoeding voor parkeer, reis- en eventuele onkosten.

Contact

Jeditah van der Meulen  – 0641042472

jeditah@mamalouise.nl

Juiciety

In het najaar van 2023 lanceren we het Mama Louise Lab en Expo. Hierin leggen we de basis voor grensverleggende initiatieven, bottom-up samenwerkingen en ambitieuze dromen die onze omgeving inspirerend, verbonden en krachtig maken.

Rahtour_Harry Brieffies

Veel mensen lopen rond met initiatieven of ideeën om hun leefomgeving mooier te maken. Toch stranden veel van deze ideeën of initiatieven vanuit gebrek aan tijd, geld, focus of ondersteuning. Hier willen we als Mama Louise het verschil in maken.